SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Condemnat per 3 atracaments amb un ganivet i unes tisores

Amb pocs dies de diferència, el novembre i el desembre del 2019 || L'Audiència li imposa quatre anys i onze mesos de presó

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat un home a quatre anys i onze mesos de presó per assaltar amb un ganivet i unes tisores una gasolinera i dos establiments a Magraners, Cappont i Joc de la Bola. Els fets van tenir entre el 19 de novembre i l’1 de desembre del 2019 i l’assaltant va aconseguir emportar-se un botí de més de 3.200 euros. La sentència ratifica la pena imposada en primera instància pel jutjat penal 2 de Lleida per tres delictes de robatori amb intimidació en establiment obert al públic, aplicant l’agreujant de reincidència, així com per un delicte de lesions.

L’Audiència rebutja el recurs plantejat per la defensa, que demanava l’absolució o que la condemna anés de dos anys i mig de presó. Segons la resolució, es dona per acreditada l’autoria del condemnat en els tres assalts. El primer va tenir lloc el 19 de novembre del 2019 en una gasolinera de Magraners.

Segons va denunciar la dependenta, l’acusat li va exigir que li donés els diners exhibint-li un ganivet d’uns 20 centímetres i la va obligar a ajeure’s a terra mentre s’emportava 2.000 euros de la caixa. El segon assalt va ser el 30 de novembre en un establiment de Joc de la Bola. En aquest cas, va amenaçar la dependenta amb unes tisores, se les va posar a un costat i li va exigir que li donés els diners de la caixa, de la qual va endur-se 600 euros.

Finalment, l’1 de desembre del 2019, l’Audiència dona per provat que va cometre un tercer assalt en un establiment de Cappont, on també va amenaçar la dependenta amb unes tisores perquè obrís la caixa enregistradora i es va apoderar de més de 600 euros. Segons la sentència, en els tres assalts l’individu va ser gravat per les càmeres de seguretat, les imatges de les quals van ser visionades pels Mossos d’Esquadra. Així mateix, un dels agents va poder identificar-lo a prop del lloc del tercer assalt i al vehicle de l’acusat van trobar les tisores que va utilitzar per als atracaments.

A més de la pena de presó, haurà de tornar els diners robats i indemnitzar una de les víctimes amb més de 1.700 euros per les lesions.

tracking