SEGRE

EMERGÈNCIES SUCCESSOS

Nova onada d'incendis de contenidors a l'Horta

A la partida Torres de Sanui se'n cremen 5

Contenidors calcinats dimecres a Cappont.

Contenidors calcinats dimecres a Cappont.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nou incendi de contenidors a l’Horta de Lleida, on s’han registrat diversos casos durant els últims mesos. Dijous a la nit, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís per un incendi que afectava una fila de contenidors de residus situada a la partida Torres de Sanui de Lleida. L’avís es va rebre a les 21.50 hores i el foc va calcinar cinc dels deu contenidors que hi havia a la zona.

Els efectius van treballar durant vint minuts i no hi va haver més afectació. A finals de novembre, la Comissió de l’Horta va denunciar l’incivisme a la zona després que els Bombers extingissin un incendi que va calcinar dos contenidors plens de matalassos a la partida de Vallcalent. Aquesta setmana també es va registrar una nova onada d’incendis de contenidors al barri de Cappont.

Es van registrar en tres punts, dos dels quals a l’avinguda València i un altre al carrer Riu Ebre, i es van calcinar un total de deu contenidors. A finals de setembre també hi va haver un cas similar. Va ser el dia 21 i es van registrar quatre focs que van calcinar una desena de contenidors i van resultar danyats dos vehicles.

En tots els casos tot apunta que van ser intencionats.

tracking