SEGRE

Agents de paisà per evitar incivisme amb les escombraries

Imatge d’abocaments al Camí de la Mariola, on es pot veure part de la carrosseria d’un cotxe.

Imatge d’abocaments al Camí de la Mariola, on es pot veure part de la carrosseria d’un cotxe.AAVV CAMÍ DE LA MARIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria destinarà el 27 de desembre agents no uniformats de la Guàrdia Urbana per a la detecció i denúncia de conductes incíviques relacionades amb la neteja de la via pública. Aquesta actuació forma informe del Pla de Millora de l’Espai Públic, previst per als anys 2022 i 2023, i en el qual han participat grups de treball de les quinze zones de la ciutat.

Els controls de la Urbana tindran especial incidència als punts negres detectats a la fase de diagnòstic del pla de millora i en l’incompliment de l’ordenança municipal de protecció, tinença i venda d’animals i de l’ordenança de la neteja viària i la gestió dels residus.

En el cas dels propietaris d’animals, es controlarà la recollida dels excrements i la neteja de les deposicions i miccions en parcs infantils o jardins d’ús per part de nens així com a les façanes dels edificis i el mobiliari urbà. Pel que fa a la ciutadania en general, es controlarà l’abandó de residus a la via pública així com les bosses d’escombraries.

Aquesta mesura formarà part d’una campanya informativa i sancionadora que es posarà en marxa a partir del pròxims mes de març. Les ordenances preveuen multes d’entre 120 euros a 3.000 euros.

tracking