SEGRE

Detinguda per sostraure peces per valor de 825 euros d'un establiment de l'Eix Comercial de Lleida

Eix Comercial de Lleida

Eix Comercial de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat una dona, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, com a presumpte autora d'un delicte de furt.

Els fets es van iniciar dijous passat a la 1 de la matinada, quan una dotació de paisà, que feia patrullatge preventiu pel Centre històric i l’Eix comercial, va detectar una dona al carrer Cavallers que duia una bossa de mà i unes sabates noves que encara portaven les etiquetes i el sistema d'alarma. En no acreditar la seva procedència, els agents van intervenir preventivament les dues peces per tal de fer gestions i esbrinar-ne l'origen. Hores després, van comprovar que les dues peces les havia sostret d'un establiment comercial del carrer Major. Concretament, des del mes de setembre la sospitosa hauria sostret diferents peces valorades en 825 euros.

Finalment, l'endemà es va localitzar i detenir la sospitosa com a presumpta autora dels furts i es va retornar els objectes recuperats a la responsable de l'establiment. La detinguda, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el cap de setmana a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking