SEGRE

Les famílies, satisfetes amb el Cucalòcum en petit format perquè segueix oferint opcions lúdiques pels infants a Lleida

Els nens "necessiten" el Parc de Nadal perquè "a casa costa entretenir-los" i "a fora fa fred"

Famílies fent cua als llits elàstics del Cucalòcum, al pavelló 3 de Fira de Lleida.

Les famílies, satisfetes amb el Cucalòcum en petit format perquè segueix oferint opcions lúdiques pels infants a LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida, el Cucalòcum, ha obert portes aquest dilluns i les primeres famílies que l'han visitat s'han mostrat satisfetes tot i el petit format d'enguany, que ofereix un 60% menys d'activitats que abans de la pandèmia. "Per nosaltres és genial poder passar el matí aquí, els nens ho necessiten i a fora fa fred", comenta Brisa Burriel, mentre intenta ficar una pilota dins d'un desembussador. "Hi ha menys activitats però segueix sent una bona opció aquests dies" ja que "a casa costa entretenir-los", reconeix Francesc Culleré mentre juga amb el fill a un joc de taula. A més, tots dos diuen sentir-se segurs perquè l'aforament està limitat a la meitat, es respecten les distàncies i tothom va amb mascareta.

El pavelló 3 de Fira de Lleida ha obert aquest dilluns al matí les portes per acollir la 30a edició del Cucalòcum i la 14a del Cucaesport, en petit format, amb la meitat d'aforament –fins a 750 persones- i una vintena d'activitats. Durant les primeres hores, l'arribada de visitants ha estat constant però sense aglomeracions i les sensacions han estat "bones".

En total s'ofereixen una vintena d'activitats i els llits elàstics són una de les preferides pels infants -com la Jana- que han fet cua pacientment fins que ha arribat el seu torn. Els visitants també han estat aquest matí jugant a jocs de taula i també practicant esports com el minigolf, l'hoquei o el tennis taula.

El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida estarà obert fins al 4 de gener -excepte l'1-. Petit Cucalòcum i Petits Cucaesport estan organitzats per Fira de Lleida, en el segon cas en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports (Servei d'Esports) de l'Ajuntament de Lleida.

tracking