SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Quatre detinguts per cinc robatoris a l'interior de vehicles a Lleida

Un lladre va ser sorprès amagat en un cotxe i un altre, retingut per un propietari

Urbana i Mossos han augmentat la vigilància a l’Eix Comercial.

Urbana i Mossos han augmentat la vigilància a l’Eix Comercial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut en els últims dies quatre persones per cinc robatoris a l’interior de vehicles en diferents punts de la ciutat de Lleida. Els primers arrestos van tenir lloc el passat 25 de desembre a les 5.45 hores, quan una patrulla de la Urbana que feia una patrulla preventiva va veure dos vehicles aparcats al pàrquing de l’Auditori Enric Granados que tenien una finestra trencada. En aquell mateix moment, una altra patrulla que era en un carrer pròxim va observar dos individus que portaven diversos objectes, alguns dels quals procedien de l’interior dels vehicles.

Els agents van detenir els dos joves, de 21 anys i veïns de Lleida. Així mateix, a un d’ells li van trobar dos peces petites d’haixix, per la qual cosa va ser denunciat per tinença il·lícita de drogues.D’altra banda, els Mossos van arrestar ahir de matinada un home de 56 anys, de nacionalitat nord-americana i sense domicili conegut, per robar en un vehicle a l’encreuament entre el passeig de Ronda i Pius XII. La patrulla va trobar el lladre amagat a l’interior del turisme.

En un altre ordre de coses, agents de la policia catalana van detenir un altre jove, de 23 anys, de nacionalitat algeriana i sense domicili conegut, per robar a l’interior de dos cotxes aparcats al carrer Vila Antònia. El propietari d’un d’ells el va sorprendre a l’interior del cotxe i no el va deixar sortir fins que van arribar els Mossos d’Esquadra.

Roba 825 euros en roba en botigues de l’Eix Comercial des del setembre

? Una veïna de Lleida de 38 anys va ser detinguda divendres de la setmana passada per robar en una botiga del carrer Major.

Una dotació dels Mossos d’Esquadra que fa patrulla preventiva pel Centre Històric i l’Eix Comercial va veure la dona amb una bossa de mà i unes sabatilles noves que encara portaven l’etiqueta i el sistema d’alarma. La detinguda, amb nombrosos antecedents policials per fets similars, ha robat des del mes de setembre passat peces de roba valorades en 825 euros, segons va informar ahir la policia catalana.

tracking