SEGRE

Detingut per furtar roba per valor de 400 euros

La Urbana el va enxampar amb dos jaquetes furtades a sobre i es va descobrir que se n'havia emportat 10 més per valor de 400 euros

Vista de les dependències de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de les dependències de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un jove de 21 anys per un delicte de furt i tinença de substàncies estupefaents.

Els fets van tenir lloc el dilluns passat, dia 27, cap a les 23:00 hores al carrer Talllada, quan un noi va marxar corrent al veure agents de la Urbana patrullant per la zona. Un cop aturat i identificat, van comprovar que duia una bossa amb dues jaquetes procedents de dos establiments diferents i que encara duien l’etiquetatge i el sistema d’alarma col·locats, motiu pel que els agents van procedir al comís de les peces de roba.

L'endemà, es van realitzar gestions amb els responsables dels dos establiments, els quals van reconèixer les jaquetes sostretes i van facilitar la descripció completa de l’autor del furt, que coincidia plenament amb la persona que s'havia identificat el dia anterior al carrer Tallada.

A més, el responsable d’un dels dos establiments va mostrar als agents unes imatges de les càmeres de seguretat gravades durant els dos dies anteriors, on es pot observar clarament al presentat com a detingut furtant un total de deu jaquetes valorades en més de quatre-cents euros.

Per aquest motiu, la patrulla es va adreçar al domicili de l’autor dels furts i va procedir a la detenció de S.E. de 21 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de furt. Durant l’escorcoll del detingut els agents li van localitzar una bossa amb marihuana, motiu pel qual el van denunciar per tinença de substàncies estupefaents.

tracking