SEGRE

Multa per “insolidaritat” al donar cops amb un martell al portal del bloc

Vista de les dependències de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de les dependències de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va denunciar diumenge passat prop de la mitjanit un veí del carrer Lluís Besa per mostrar-se insolidari amb els seus veïns al donar cops amb un martell al portal del seu immoble. Així mateix, va faltar al respecte als agents de la Guàrdia Urbana que van anar al lloc després de rebre l’avís per molèsties. Els fets van tenir lloc a les 23.55 hores. Quan la patrulla va arribar al lloc, van localitzar un individu, que ja era conegut pels agents perquè no era la primera vegada que causava un aldarull d’aquest tipus i ja havien tingut diverses actuacions amb ell.

Segons va informar la Urbana, aquest home va mostrar en tot moment una actitud desafiadora cap als agents, i quan aquests li van recriminar la seua acció, es va posar molt nerviós, va parlar en un to molt elevat i els va faltar al respecte.

Com que els agents van poder comprovar que havia deixat marques amb el martell tant a terra com a la paret del replà de l’immoble, i com que en tot moment va mantenir un estat molt alterat, parlant a crits i sense mostrar respecte ni cap tipus de penediment, els agents van procedir a denunciar-lo per l’article 103.4 de l’ordenança municipal de civisme i convivència de Lleida.

Això suposa una sanció per falta de respecte i insolidaritat cap a altres persones, que la normativa preveu com una infracció greu, que comporta una multa amb un import que oscil·la entre els 600 i els 1.500 euros. En els onze primers mesos de l’any, la Guàrdia Urbana ha imposat 1.000 sancions per incomplir l’ordenança de civisme, que té com a principal causa les molèsties veïnals.

tracking