SEGRE

Detingut al carrer Sant Ruf de Lleida després d'intentar robar en un edifici i fugir per la teulada

Vista de la comissaria de la Urbana de Lleida

Vista de la comissaria de la Urbana de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest dijous 30 de desembre un home de 18 anys per un delicte de robatori amb força.

Els fets han tingut lloc la matinada passada, quan una veïna del carrer Sant Ruf de Lleida ha trucat a la Urbana alertant que algú estava intentant entrar per la força a la sala del dipòsit de l’aigua de l’edifici. Un cop al lloc, les patrulles han observat que el pany de la porta principal es trobava forçat i han iniciat la recerca de l’autor.

Els agents han acabat localitzant un home a dalt de la teulada de l’edifici, el qual en veure els agents ha fugit baixant pel tub de la sortida de fums de la façana fins a la terrassa del primer pis, on finalment ha estat reduït pels agents. Els agents han comprovat que aquest persona, que anava amb passamuntanyes, també duia una motxilla amb una pota de cabra i unes alicates.

Per aquests fets, els agents han procedit a la detenció de M.A.B. de 18 anys, natural d’Algèria i veí de Lleida, per un delicte de robatori amb força. Durant l’escorcoll del detingut els agents li han localitzat una peça d’una substància de color marró, presumptament haixix, i han procedit a denunciar-lo també per tinença de substàncies estupefaents

tracking