SEGRE

SALUT

L'Arnau restringeix l'entrada d'acompanyants davant l'augment de casos de covid-19

L'objectiu d'aquesta mesura és minimitzar el risc de contagi i preservar la salut tant dels pacients ingressats com dels professionals

L’hospital Arnau de Vilanova compta amb un registre de donants.

L’hospital Arnau de Vilanova compta amb un registre de donants.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha actualitzat el protocol d'entrada d'acompanyats al centre i n'ha restringit l'accés a excepció de determinats casos, davant l'empitjorament de la situació epidemiològica, que està comportant l'augment dels contagis comunitaris de covid-19.

L'objectiu d'aquesta mesura és minimitzar el risc de contagi i preservar la salut tant dels pacients ingressats com dels professionals. Es permet un únic acompanyant als serveis d'oncologia mèdica, oncologia radioteràpia, hospital de dia oncològic, diagnòstic ràpid, oftalmologia, pneumologia i digestiu. A la resta de serveis només es permet en cas de pacients dependents, d'edat avançada o portadors de la targeta 'Cuida'm' i persones amb mobilitat reduïda.

Pel que fa a l'hospitalització, es permet un únic acompanyant en els supòsit de pacients dependents, portadors de la targeta 'Cuida'm', pacients pediàtrics, pacients obstètriques i segons el criteri assistencial. En situacions de final de vida, es permet l'entrada dels familiars, sempre amb autorització i comunicació prèvia a través del taulell d'Informació.

Respecte a les Urgències, es permet un únic acompanyant a la sala d'espera d'Urgències. En cas de superar l'aforament permès, els acompanyants hauran d'esperar a l'exterior o als mòduls de suport habilitats per a aquesta finalitat.

tracking