SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Dos intoxicats per un incendi en un habitatge del carrer Sant Antoni

El foc va calcinar completament un pis al número 19 || El fum també va afectar el que hi ha situat a sobre, encara que els Bombers van descartar danys estructurals

L’incendi es va declarar en un pis de la tercera planta.

L’incendi es va declarar en un pis de la tercera planta.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos persones van resultar intoxicades per inhalació de fum després de declarar-se un incendi a primera hora de divendres en un immoble al número 19 del carrer Sant Antoni. Els serveis d’emergència van ser alertats a les 07.30 hores, quan es va originar el foc en un dels pisos de la tercera planta. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, ambulàncies del SEM i patrulles de la Guàrdia Urbana que van desallotjar tots els veïns de l’edifici.

Les flames es van estendre i van calcinar completament la vivenda, que va quedar inhabitable. Dos persones que eren a dins de l’habitatge en el moment que es va declarar l’incendi, un home i una dona, van resultar intoxicades pel fum i van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. Els Bombers van donar l’incendi per extingit prop d’una hora després i un cop revisat l’edifici amb l’arquitecte municipal van descartar danys estructurals.

Al lloc també va acudir l’alcalde, Miquel Pueyo, per conèixer l’afectació de l’incendi i l’estat de les persones ferides. Inside, l’establiment comercial que es troba als baixos d’aquest edifici, va obrir les portes amb una hora de retard a causa de l’incident. D’altra banda, els Bombers van apagar la matinada de divendres a dissabte un foc en una terrassa del carrer Unió provocat per restes de petards.

Hi van actuar un total de tres dotacions. Segons s’extreu del balanç dels Bombers, el cos va actuar el 2021 en un total de 454 incendis en edificis a les comarques lleidatanes, un 10,4 per cent més respecte a l’any anterior. Entre els mesos de gener i desembre del 2021, també van treballar en 80 incendis en magatzems i indústries, així com en 137 de vehicles a l’aire lliure.

El balanç d’actuacions dels Bombers també mostra un increment dels incendis de contenidors de residus, que van passar de 219 el 2020 a 362 l’any passat a la demarcació, encara que la gran majoria es van concentrar a la capital del Segrià, amb 236.

L’incendi es va declarar en un pis de la tercera planta.

L’incendi es va declarar en un pis de la tercera planta.BOMBERS DE LA GENERALITAT

tracking