SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Onada de robatoris en cotxes a Lleida durant la primera nit de l'any

Veïns del Secà, a la caça de tres joves que haurien sostret objectes de vehicles

Agents dels Mossos d’Esquadra, ahir al Secà de Sant Pere.

Agents dels Mossos d’Esquadra, ahir al Secà de Sant Pere.J.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Onada de robatoris en vehicles a Lleida durant la primera nit de l’any. La Guàrdia Urbana va detenir la matinada de divendres a dissabte una persona per sostracció d’objectes en cotxes al passeig de Ronda i el carrer Juli Cèsar. Fonts del cos van explicar ahir que els autors dels fets van ser dos, encara que només en van poder detenir un, que portava bosses amb els objectes sostrets.

Van apuntar que poc més d’una hora després una persona va arribar a les dependències de la Guàrdia Urbana per denunciar que li havien robat al seu cotxe al carrer Doctor Combelles i va poder identificar alguns dels objectes que els agents havien intervingut al detingut. Per això, el van poder relacionar directament amb robatoris en tres vehicles, encara que van apuntar que també portava materials que pertanyien a altres turismes. Així mateix, la mateixa nit hi va haver almenys dos persones assaltant vehicles, també al passeig de Ronda.

D’altra banda, des del Secà de Sant Pere també van denunciar ahir una sèrie de robatoris en cotxes. Fonts de l’associació de veïns van apuntar que després del robatori d’una furgoneta el 14 de desembre, que va ser trobada aquell mateix dia, més veïns van assegurar que també els havien sostret objectes dels seus automòbils. Davant d’aquesta situació, van decidir muntar un dispositiu per sorprendre in fraganti els responsables amb un cotxe com a esquer.

Ahir a la tarda van identificar tres joves d’entre catorze i setze anys, encara que van aconseguir escapar-se i des de l’associació de veïns van apuntar que els Mossos van estar buscant-los. Entre el 25 i el 28 de desembre, els Mossos i la Guàrdia Urbana van detenir quatre persones per cinc robatoris en vehicles.

tracking