SEGRE

Arriba a Lleida la primera botiga oficial Xiaomi

Balmore Atlantic és el primer partner oficial autoritzat de Mi Store a Europa occidental. Des de la primera inauguració el 2017 l'empresa ja compta amb sis Mi Store en les millors ubicacions d'Espanya, entre aquestes la botiga de Lleida.

La primera tenda oficial Xiaomi de la província de Lleida al carrer Major de la capital.

Xiaomi Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balmore Atlantic és líder espanyol en retail de les tendes Xiaomi. Una empresa que està submergida en una cerca constant de les millors ubicacions per construir les seves fantàstiques tendes alhora que planifica innovadores estrategies de màrqueting 360 i entrena el millor personal tant en la tècnica com en les les estratègies de ventes. L'objectiu és estar a prop dels clients tot aconseguint presència en el centre de les grans ciutats i la clau del seu èxit és oferir als seus clients una àmplia varietat de serveis i solucions a mida que garanteixen una experiència de compra única.

Seguint aquests principis, el 30 de desembre de 2021 s'inaugura a Lleida la primera tenda oficial de Xiaomi de la província. Aquesta es troba ubicada al carrer Major 1, al bell mig de l'Eix Comercial i a tocar del Palau de la Paeria. El seu horari és de dilluns a divendres de 10.00 h del matí a les 21.00 h del vespre ininterrompudament. En aquesta hi trobarem tota mena de telèfons, domòtica, electrònica, accessoris i complements; i hi podem comprar in situ o a través de la pàgina web i recollir-lo allí, com millor ens vagi. Un equip de professionals ens hi espera per ajudar-nos a escollir l'aparell que més encaixi a les nostres necessitats. 

La inauguració va comptar amb els principals responsables de l'empresa que van fer els honors davant una gran multitud de gent. Les cues van ser constants durant tot el dia per accedir a la botiga i ser els primers a endur-se un dels seus productes que, durant aquests dies, gaudeixen d'un 10% de descompte.

Més informació a bymitu.com/es/  Telèfon 351 244 21 39 56 · info@mistorelleida.com  facebook · twitter · instagram

SORTEIG

Per celebrar l'arribada a Lleida de la tenda MiStore estem realitzant el sorteig d'un mòbil Redmi 10 de Xiaomi. Només cal que segueixis les XXSS de Segre a Facebook, Twitter i Instagram i contestis el que se't demana. Més informació a segre.com/bases

I ja tenim el nom de la guanyadora que és Marina Beltran, enhorabona!

tracking