SEGRE

URBANISME COMERÇ

Eurofund demana a la Generalitat la llicència comercial per a Torre Salses

Diu que té “totes les vies obertes” per resoldre el bloqueig de l'accés per part de la Paeria || Afirma que fan “un pas més” i que volen obrir com més aviat millor

Vista dels terrenys del pla parcial de Torre Salses amb Magraners al fons.

Vista dels terrenys del pla parcial de Torre Salses amb Magraners al fons.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Eurofund Parc Lleida va fer públic ahir que divendres passat va presentar davant de la Generalitat la sol·licitud de llicència comercial per al parc de Torre Salses, on es preveuen 55.000 metres de superfície comercial. La promotora d’aquest projecte demostra així que està decidida que tiri endavant, com va manifestar la passada setmana després que el junt de govern local de la Paeria bloquegés la tramitació d’expedients vinculats al vial d’accés, la construcció del qual és indispensable perquè aquesta àrea comercial pugui posar-se en marxa. “El projecte de parc comercial i de lleure que promouen les societats Eurofund Group i Frey no s’atura i els seus impulsors continuen fent els passos necessaris i ajustats al marc legal per obrir com més aviat millor el complex previst”, va afirmar ahir en un comunicat.

En aquest comunicat, la promotora destaca que aquest pas ha estat possible després que la junta de govern sí que aprovés definitivament la modificació del projecte de reparcel·lació de Torre Salses, que era l’últim tràmit urbanístic del pla parcial que tenia pendent la Paeria. “Malgrat l’excessiva demora de l’ajuntament a donar llum verda, ara ja té total validesa”, assenyala Eurofund.El comunicat també al·ludeix al bloqueig per part del govern municipal del vial d’accés, que comporta desdoblar i modificar el traçat de l’avinguda Víctor Torres. Així, indica que “manté totes les vies obertes per completar la resta de processos per fer realitat el parc comercial i de lleure de Torre Salses, fins i tot la construcció dels accessos previstos, pactats i firmats amb la Paeria”, amb referència al conveni firmat entre ambdós parts el desembre del 2018.L’última sessió de la junta local de govern de la Paeria va aprovar alhora el pla de reparcel·lació i va declarar caducats els convenis de cessió de terrenys per fer possible la construcció del vial d’accés.

El govern, que va argumentar la seua decisió amb un informe jurídic i un altre d’econòmic, va destacar que l’article 14 del mateix pla parcial de Torre Salses estableix que no hi pot haver una zona comercial sense aquest vial. Per la seua part, Eurofund va recordar que s’ha ofert a fer-se càrrec del 100% del cost de l’accés.

tracking