SEGRE

Adjudiquen la redacció del projecte per plantar arbres a la plaça Sant Joan de Lleida

Vista general de la plaça Sant Joan.

Vista general de la plaça Sant Joan.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha adjudicat per 3.872 euros, IVA inclòs, a Aleix Salazar Aloy, que ha format equip amb Pau Gabarra i Guillem Muñoz, la redacció del projecte d’intervenció paisatgística a la plaça Sant Joan de Lleida. L’objectiu principal és detectar el màxim de punts d’actuació amb intervenció d’enjardinament que siguin tècnicament possibles amb la plaça i els condicionants que existeixen, com el pàrquing subterrani, les restes arqueològiques i el valor arquitectònic de la mateixa plaça. A part ir d’una proposta d’adequació d’un espai proposat pel mateix departament de Parcs i Jardins, que preveu la plantació d’arbres al costat de les façanes dels edificis, l’encàrrec consisteix a elaborar tots els documents necessaris per a la posterior contractació de la seua execució. Té dos mesos per fer-ho.

Així mateix, l’ajuntament ha adjudicat les obres de desamiantat de la coberta de l’edifici polivalent al parc ambiental de Serrallarga a l’Horta per 38.819,93 euros, IVA inclòs, a Montcruma, que haurà de retirar l’amiant en un mes. Amb el pas del temps s’ha degradat la coberta i els elements de subjecció, per la qual cosa les plaques de fibrociment tenen el risc de desgranar-se i anar deixant anar partícules d’amiant. Aquest deteriorament podria produir, doncs, un risc per a la salut dels usuaris, a més que les plaques han patit algunes ruptures i hi ha greus problemes d’humitat.

Finalment, també ha adjudicat el contracte del manteniment de les zones enjardinades i l’arbratge de Llívia i Secà de Sant Pere amb l’ocupació de persones amb discapacitat a la Fundació Privada Ilersis per 64.098,97 euros, IVA inclòs

tracking