SEGRE

SUCCESSOS GUÀRDIA URBANA

Agredeix la seua dona i la tanca a casa amb la filla de quatre anys

Arrestat un veí de Lleida per maltractament en l'àmbit de la llar, detenció il·legal i amenaces || Li va trencar el mòbil per evitar que pogués demanar ajuda

La dona va acudir a la comissaria de la Urbana per denunciar l’agressió.

La dona va acudir a la comissaria de la Urbana per denunciar l’agressió.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir dimarts un veí de Lleida de 36 anys per amenaçar i agredir la seua esposa i deixar-la tancada a casa sense el seu consentiment al costat de la seua filla de quatre anys durant unes hores. Va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de maltractament en l’àmbit de la llar, detenció il·legal i amenaces. Els fets van ocórrer dimarts a les 19.00 hores quan una dona va acudir a comissaria per denunciar que era víctima de maltractament per part de la seua parella.

Va explicar que dilluns, arran d’una discussió, el marit la va agafar pel coll, li va cridar, li va prendre el telèfon mòbil i el va trencar, després de tirar-lo a terra, per evitar que pogués demanar ajuda. Segons la víctima, l’home també la va colpejar per tot el cos i les va amenaçar de matar-les a ella i a la filla, de quatre anys. El marit va acabar marxant del domicili, situat a la partida de Vinatesa, però les va deixar tancades durant diverses hores sense que poguessin sortir.

Després que la dona denunciés els fets, una patrulla de la Urbana va acudir a l’habitatge i va detenir l’home. Per la seua part, la víctima va ser atesa de les lesions sofertes al Centre d’Atenció Primària de Prat de la Riba.D’altra banda, la Urbana va arrestar la matinada d’ahir un home de 59 anys per trencar una ordre d’allunyament. L’arrest es va produir a la 1.10 hores, quan una patrulla va identificar dos individus que es trobaven a l’interior d’un vehicle al carrer Doctor Combelles i que incomplien el toc de queda decretat.

Els agents van comprovar que a un dels ocupants li constaven dos ordres de prohibició d’aproximació a una distància inferior a 200 metres respecte a un home i una dona amb domicili a escassos 30 metres d’on es trobava. Davant d’aquesta situació, els policies van procedir a la detenció de N.M.D. de 59 anys per un delicte de trencament de condemna.

tracking