SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

L'Aliança de Lleida trasllada diverses consultes externes per renovar tota la seu

A Doctor Fleming i Francesc Macià

Imatge de les obres de l’interior de l’edifici de consultes externes de la clínica Mi NovAliança.

Imatge de les obres de l’interior de l’edifici de consultes externes de la clínica Mi NovAliança.MI NOVALIANÇA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Clínicas Mi porta a terme les obres de reforma integral de l’edifici de consultes externes a Mi NovAliança del carrer Passsatge de la Premsa, per la qual cosa ha traslladat algunes consultes externes. En concret, les de Dietètica i Nutrició, Endocrinologia i Oftalmologia s’atenen a l’avinguda Doctor Fleming número 35, mentre que les de Digestiu, Cirurgia General, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia Vascular, Dermatologia, Hematologia, Medicina General i de Familia, Nefrologia, Neurofisiologia, Neurologia, Otorrinolaringologia, Psicologia, Psiquiatria, Reumatologia i Urologia s’han traslladat a l’avinguda Francesc Macià, en els números 19 i 21. Les altres especialitats s’atenen a l’edifici annex d’hospitalització.

Fonts de Mi NovAliança van detallar que els treballs van començar el desembre passat i que la previsió és que estiguin llestes el proper mes de juny. Les obres presenten un cost d’1,5 milions d’euros i tenen l’objectiu d’oferir un entorn “més familiar i menys hospitalari”. I és que les consultes no seran del tot convencionals, sinó que hi haurà una zona de “confort” en la qual es farà una primera exploració i una segona zona amb una llitera per a una exploració més profunda.

La reforma preveu la modernització dels 2.219 metres quadrats d’un edifici de vuitanta anys d’antiguitat, que té sis plantes. Acollirà 55 consultes de trenta especialitats i dotze sales d’espera per atendre 400 pacients diaris. D’aquesta forma, la clínica culmina el procés de transformació iniciat amb les obres completades a l’edifici central després de l’aparició d’una esquerda. Llavors, els treballs van costar catorze milions i es va guanyar capacitat quirúrgica i una UCI.

tracking