SEGRE

MOBILITAT ESTACIONAMENT

Aquests són els tres pàrquings de Lleida que han encarit les tarifes amb el canvi d'any

El de l'hospital Arnau de Vilanova és l'únic que els ha abaixat, però de forma mínima

El pàrquing de l’Auditori, al carrer la Parra, és dels pocs que han encarit tarifes aquest any.

El pàrquing de l’Auditori, al carrer la Parra, és dels pocs que han encarit tarifes aquest any.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La majoria d’aparcaments subterranis de Lleida han congelat les tarifes per minut amb el canvi d’any, un total de nou pàrquings, mentre que tres més les han augmentat i només un, el de l’hospital Arnau de Vilanova, les ha abaixat. Una situació que contrasta amb la de l’any passat, quan la majoria van decidir apujar els preus per estacionar. El pàrquing de l’Auditori, situat al carrer la Parra, és actualment el més car de la ciutat, ja que el preu per minut per aparcar és de 0,049 euros, mentre que l’any passat costava 0,045.

Fins ara, el pàrquing més car era el del del Passatge de l’Empordà, conegut com el de la Muralla, amb un preu de 0,048 euros per minut. Un preu que no ha augmentat respecte a l’any passat, quan sí que va apujar els preus. A l’altre extrem es troba l’aparcament de l’estació de trens Lleida-Pirineus, amb 0,024 euros per als primers trenta minuts i 0,030 euros si s’està més de mitja hora estacionat.

Aquest tampoc no ha augmentat les tarifes respecte a l’any passat, i ja llavors era el pàrquing més barat de tota la ciutat, superant el de les Dominiques-Zona Alta, que costa 0,040 euros el minut, el mateix que l’any passat. A més del de l’Auditori, els únics aparcaments subterranis que han augmentat les tarifes són el d’Eurofòrum, que ha passat dels 0,043 euros per minut que costava el 2021 als 0,044 actuals, i el de la plaça Blas Infante. En aquest últim el preu per aparcar és de 0,043 euros per minut, quan fa un any costava 0,040 euros.D’altra banda, el de l’Arnau de Vilanova és l’únic aparcament que ha reduït les tarifes respecte a fa un any. I és que el gener del 2021 el preu per aparcar els primers 15 minuts era de 0,030 euros i ara és de 0,029, mentre que de 16 a 60 minuts abans costava 0,043 i en l’actualitat la tarifa és de 0,041 euros el minut.

tracking