SEGRE

Denunciat penalment un conductor begut després de provocar un accident a Lleida

Un dels vehicles es va incendiar

Una imatge de l'accident de diumenge a la nit al camí de Vallcalent de Lleida.

Denunciat penalment un conductor begut després de provocar un accident a LleidaGuàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment aquest diumenge un conductor de 51 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, per provocar un accident a Lleida al conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís de l'accident cap a les 23.00 hores. El xoc va es produir al camí de Vallcalent i un dels cotxes es va incendiar, segons els Bombers, que van treballar amb tres dotacions i van haver de treure el conductor de l'altre vehicle, ja que havia quedat atrapat mecànicament. Dos persones van resultar ferides lleus i van ser traslladades finalment pel SEM a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Un cop al lloc, els mossos van fer la prova d'alcoholèmia als conductor implicats i un d’ells va donar una taxa d'1,10 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, fet pel qual va ser denunciat penalment. El conductor denunciat haurà de comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, quan sigui requerit.

tracking