SEGRE

El PSC planteja un govern alternatiu a Lleida, amb el Comú i el PP, “sense vetos”

Imatge d’arxiu d’un ple de la Paeria.

Imatge d’arxiu d’un ple de la Paeria.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PSC es va reunir aquest dimarts amb el del Comú amb l’objectiu de buscar suports perquè prosperi la moció de censura contra l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el seu equip i els va proposar formar un govern alternatiu PSC-Comú. Així ho van assegurar aquests últims, que van reconèixer “les dificultats i contradiccions que podrien suposar aquesta opció” i va qualificar de “genèriques” les seues propostes, però que les estudiaran.

Per la seua part, el portaveu del PSC, Jaume Sellés, va precisar que “el canvi no només és necessari, sinó que ara és possible i el PSC farà tot el que sigui raonable i estigui al seu abast per materialitzar-lo”. Al seu torn, va instar tota l’oposició a afegir-se al pla per “consumar el canvi que Lleida necessita”.

Per la seua part, el portaveu del PP, Xavi Palau, es va mostrar a favor de la moció de censura, però va demanar formar un nou govern “sense vetar ningú” i va demanar consensuar un nou alcalde i els eixos d’un nou pressupost. Perquè la censura prosperi hauran de donar-li suport 14 dels 15 regidors de l’oposició i tenen fins al dia 27 d’aquest mes per aconseguir-ho.

tracking