SEGRE

Larrosa, sobre la moció de censura: “El que semblava impossible ja no ho és tant”

El cap de l'oposició a la Paeria i exalcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, enuna imatge d'arxiu.

El cap de l'oposició a la Paeria i exalcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, enuna imatge d'arxiu.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de l’oposició a la Paeria de Lleida, el socialista Fèlix Larrosa, va assegurar aquest dimecres que seguiran intentant “fins al final” que la moció de censura contra l’alcalde, Miquel Pueyo, prosperi per formar un govern alternatiu. Va fer aquestes declaracions després que dimarts plantegés al Comú formar “un govern en minoria amb suports externs i col·laboracions en els projectes que vagin sorgint”.

Així doncs, va afirmar que “el que abans semblava impossible ara no ho és tant”, en relació amb el fet que prosperi la censura. Larrosa va dir que ahir van començar la segona ronda de contactes amb els grups i regidors no adscrits de l’oposició, i va assenyalar que “la sensibilitat de la majoria d’edils és que cal un canvi i hem d’intentar articular-lo”. Al seu torn, va dir que “serem molt respectuosos amb les decisions que prenguin la resta de partits i els seus òrgans de decisió”, però va posar èmfasi en la qüestió que “una cosa és firmar una moció de censura i votar-la i l’altra configurar un govern i tots saben fins on poden arribar i el que estan disposats a cedir, però ningú podrà dir que el canvi no ha estat possible pel PSC”.

D’altra banda, l’edil socialista Cristina Morón va demanar a la comissió de Seguretat més presència dels Mossos d’Esquadra a l’Horta i va recordar que les càmeres de videovigilància “no són una solució universal per augmentar la seguretat”.

tracking