SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Ruixa la cara d'un adolescent a Roger de Llúria i li cala foc

Busquen l'agressor i la víctima afirma que no el coneixia || Pateix cremades de segon grau i ha ingressat a la Unitat de Cremats del Vall d'Hebron

L’agressió es va produir al carrer Roger de Llúria.

L’agressió es va produir al carrer Roger de Llúria.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un adolescent de 17 anys va resultar ferit greu ahir al migdia després que fos atacat per un home que li va ruixar la cara amb un aerosol i li va calar foc quan caminava pel carrer Roger de Llúria, al barri de Pardinyes. El menor va patir cremades de segon grau a la cara i les mans i va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova i, posteriorment, a la residència sanitària del Vall d’Hebron. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per provar d’identificar i detenir l’agressor, que podria ser imputat d’una temptativa d’assassinat o lesions.

Els fets van tenir lloc a les 12.15 hores, quan dos joves anaven caminant pel carrer Roger de Llúria i un individu se’ls va atansar, va ruixar la cara a un d’ells amb un esprai, li va calar foc i va fugir. L’amic va demanar ajuda i fins al lloc van acudir diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, a banda de dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

Va ocórrer ahir a les 12.15 hores i el menor va ser traslladat a l’Arnau i després al Vall d’Hebron

Els Mossos van iniciar ràpidament una recerca per la zona amb la descripció que els van facilitar de l’agressor i van comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana. Tanmateix, no van trobar l’individu.

La víctima, de 17 anys i que està tutelada per la Generalitat, va afirmar que no coneix l’autor. Els investigadors també van prendre declaració a testimonis i van acudir a comerços de la zona davant de la possibilitat que l’autor hagués estat gravat per les càmeres de seguretat. El ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides de diversa consideració, segons va informar el SEM.

En una primera valoració, es va comprovar que tenia ferides per cremades de segon grau a la cara i les mans. Hores després va ser derivat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, que tenen una unitat especialitzada en cremats. Del cas s’ha fet càrrec la Unitat d’Investigació de Ponent.

Augmenten els assalts amb gas pebre per robar a la ciutat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detectat en els últims mesos una nova modalitat de robatoris amb violència i intimidació a la via pública a la capital del Segrià que han generat preocupació pel modus operandi, segons ha pogut saber aquest diari. Ja han estat diverses les víctimes que, quan relaten com van ser assaltades, expliquen que els van ruixar amb aerosols de gas pebre per sostreure’ls mòbils, bosses i carteres. Amb aquest tipus d’atac, les víctimes queden força atordides i no tenen capacitat de reacció, per la qual no poden defensar-se, repel·lir l’agressió o fugir.

Es tracta d’assalts ràpids que se solen produir de nit i quan les víctimes caminen totes soles pel carrer. Quant als autors, es tracta de joves amb antecedents.

tracking