SEGRE

EMERGÈNCIES ACTUACIONS

Els Bombers sufoquen dos incendis de vehicles cada setmana a Lleida

Una furgoneta cremada ahir a Prat de la Riba

Un foc va calcinar del tot una furgoneta ahir a la matinada a l’avinguda Prat de la Riba.

Un foc va calcinar del tot una furgoneta ahir a la matinada a l’avinguda Prat de la Riba.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van dur a terme el 2021 un total de 138 actuacions per incendis que van afectar vehicles a l’aire lliure a les comarques lleidatanes, la qual cosa suposa una mitjana de dos serveis a la setmana. Des de començament d’any, ja s’han dut a terme cinc serveis d’aquestes característiques, tres dels quals a la capital del Segrià. L’últim va tenir lloc ahir de matinada quan una furgoneta es va cremar completament a l’avinguda Prat de la Riba de Lleida.

L’avís es va rebre a les 00.37 hores i no hi va haver cap persona ferida per aquest incident. És el tercer incendi en només quatre dies. Divendres també es va produir un conat d’incendi en un vehicle al barri de Cappont quan el conductor va alertar que sortia fum de l’equip de so.

Així mateix, dissabte la Guàrdia Urbana va detenir un home acusat de calar foc a una furgoneta al carrer Palauet a la Bordeta.

La capital del Segrià va registrar 42 incendis en vehicles l’any passat i tres en 4 dies aquest mes

Segons l’estadística dels Bombers, durant l’any passat van augmentar les actuacions per sufocar incendis de vehicles a l’aire lliure a la ciutat de Lleida. Si el 2020 es van registrar un total de 37 serveis d’aquest tipus, durant l’any passat van ser un total de 42, la qual cosa suposa més del 26% del total de serveis dels Bombers per focs de vehicles. Per comarques, el Segrià és la que més actuacions va aglutinar durant l’any passat, amb 62, seguida del Pla d’Urgell, amb 16; l’Urgell, amb 14, i la Noguera i la Segarra, amb una desena cada una.

Diumenge passat, un incendi va calcinar un cotxe estacionat a Linyola i va danyar la façana d’una casa. Els Bombers van ser alertats a les 22.44 hores d’un foc en un vehicle a la intersecció entre els carrers Domènech Cardenal i de l’Església.

tracking