SEGRE

La Guàrdia Urbana denuncia tres homes per consum i tinença d'heroïna i cocaïna a Lleida

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van denunciar tres homes de 39, 47 i 49 anys per tinença i consum de drogues tòxiques. Els fets es van produir aquest dimarts a les 10:50h del matí, quan una patrulla que es trobava realitzant tasques de prevenció de consum de substàncies per la travessera Cotxera va observar tres individus consumint el que presumptament semblaven drogues tòxiques.

Els agents van identificar els homes i van comprovar que dos d’ells duien una embolcall amb una substància en pols de color blanc, presumptament cocaïna i l’altre duia dues paperines amb una substància marronosa, presumptament heroïna i una altra amb una substància en pols de color blanc, presumptament cocaïna. 

D'altra banda, a les 16:40h del mateix dimarts, una patrulla es va adreçar al Parc Santa Cecilia al rebre l’avís d’un company fora de servei que havia observat dos joves fumant cigarretes tipus “porro” al costat de l’escola bressol. Un cop al lloc les patrulles van identificar els joves i van procedir a denunciar els nois, menors d’edat, per consum de drogues tòxiques. Els agents van avisar els tutors legals dels menors i un cop personats al lloc, se'ls va fer entrega dels joves i se'ls va oferir mesures alternatives a la denúncia per consum de substàncies estupefaents.

tracking