SEGRE

Maria Burrel donarà suport a la moció del PSC contra l'alcalde de Lleida

Maria Burrel.

Maria Burrel donarà suport a la moció del PSC contra l'alcalde de LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora actualment no adscrita per la ruptura del grup municipal de Cs, Maria Burrel, ha dit que donarà suport a la possible moció de censura que podria presentar el PSC encapçalat per Fèlix Larrosa contra l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo. Burrel ha remarcat que ho faran per "responsabilitat" amb Lleida i per posar fi al mandat actual d'ERC i Junts. Segons la regidora, es tracta d'un govern que "imposa" i "no dialoga" i per això cal posar-hi fi amb una moció de censura i obrint una nova etapa d'estabilitat institucional. Tot i no comptar amb la majoria suficient, Larrosa ja ha anunciat que el PSC està en disposició de presentar la moció en solitari.

De la seva banda, en un escrit que han fet públic aquest dijous, el Comú de Lleida considera que amb el darrer comunicat, el PSC ha reconegut que la seva proposta de moció de censura són les eleccions de 2023. Per això, lamenten que les propostes de Fèlix Larrosa siguin una "operació electoralista" que defuig una diagnosi seriosa de les necessitats de la ciutat i la definició de propostes clares per fer-hi front.

El Comú, que de moment ha renunciat a pactar amb el PSC un govern alternatiu, creu que la moció de censura rebrà el suport dels regidors no adscrits de Cs, el PPC i el regidor no adscrit que havia format part del grup de Junts i que va ser cessat del govern municipal.

tracking