SEGRE

Govern, Ajuntament, Diputació i Cambra de Comerç col·laboren per un pavelló de Fira de Lleida

El projecte compta amb un pressupost de 3,5 milions d'euros i s'ubicarà al costat del pavelló 4

Roger Torrent, Miquel Pueyo, Joan Talarn,

Govern, Ajuntament, Diputació i Cambra de Comerç col·laboren per un pavelló de Fira de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Lleida s’implica en el projecte d’un nou pavelló de Fira de Lleida, raó per la qual el president Joan Talarn ha signat aquest matí el protocol de col·laboració interadministrativa amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, l’Ajuntament de Lleida, la Cambra de Comerç i la pròpia Fira de Lleida.

En aquest protocol s’especifica el compromís d’estudiar les diferents formes de participació en el projecte, per tal de dur a terme la construcció i posada en marxa de l’edifici firal, que s’hauran de concretar després en un conveni posterior. Fira de Lleida serà l’encarregada de fer el projecte, licitar-lo i fer el seguiment de l’obra, amb un pressupost de 3,5 milions d’euros.

El protocol l’han signat aquest matí, a la Llotja de Lleida, el president Joan Talarn, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el president de la Cambra de Comerç i Indústria i Serveis de Lleida i president de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida, Jaume Saltó.

Joan Talarn ha destacat que “Fira de Lleida és un dels motors econòmics de les Terres de Lleida, Pirineu i l’Aran, i que la ciutat de Lleida demostra que vol exercir una capitalitat còmplice amb els municipis que la vinculen a la seva realitat econòmica i social i al seu imaginari cultural. Una complicitat que trobem en l’equilibri solidari i empàtic de la capital amb el territori per fer-la referent real de la demarcació que representa”. Igualment ha ressaltat que “la implicació de la Generalitat en el projecte significa que també la nostra capital rep la complicitat de la capital de la Nació, i aquesta sinergia només pot ser positiva per a l’impuls de la nostra economia”.

Per al president de la Diputació, la col·laboració institucional en aquest cas serveix per “dotar Fira de Lleida de major capacitat organitzativa, ja que construir un nou pavelló cobert, el cinquè, ha de servir per facilitar major comoditat les empreses expositores i plantejar-nos que algunes fires puguin créixer o, fins i tot, explorar noves propostes”.

El nou pavelló, de característiques semblants al pavelló 4 que es va estrenar l’any 2003, tindrà unes dimensions de 93 per 44 metres, amb una superfície totalment coberta de 4.138 metres quadrats i s’ubicarà al costat del pavelló 4, a la part que dona a la rotonda de Victoriano Muñoz Oms amb Camí de Picos. L’obra ha de permetre també dignificar urbanísticament aquests espais perifèrics del barri de Cappont de la ciutat de Lleida.

Signatura

Govern, Ajuntament, Diputació i Cambra de Comerç col·laboren per un pavelló de Fira de Lleida

Roger Torrent i

Govern, Ajuntament, Diputació i Cambra de Comerç col·laboren per un pavelló de Fira de Lleida

tracking