SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Una dona, intoxicada per fum en l'incendi d'un pis del carrer del Carme

El foc va tenir lloc al cinquè pis d’un immoble.

El foc va tenir lloc al cinquè pis d’un immoble.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona va resultar ahir intoxicada per inhalació de fum en un incendi en un pis del carrer del Carme. El foc va tenir lloc de matinada, a les 1.38 hores, i es va iniciar al cinquè pis d’un immoble situat al número 5. Fins al lloc es van traslladar cinc dotacions de Bombers, així com la Guàrdia Urbana, els Mossos i el SEM.

L’incendi va cremar una habitació sencera i la resta del pis va quedar afectat pel fum. La dona va resultar intoxicada i va ser evacuada a l’Arnau. El tècnic municipal va revisar l’estructura de l’immoble, que no va resultar danyada, i els serveis socials van tramitar un allotjament d’urgència per al matrimoni i el fill que vivien al pis.

L’any passat, els Bombers van dur a terme 434 actuacions per incendis en edificis a les comarques lleidatanes, un 13,3% més que el 2020. D’aquests, 132 van ser a Lleida ciutat. Des de començament d’any s’han fet prop d’una trentena d’actuacions, de les quals una desena han estat a la capital del Segrià.

L’1 de gener dos persones van resultar intoxicades per fum en un incendi d’un pis al carrer Sant Antoni i dijous passat, una altra persona va resultar intoxicada en un incendi en un habitatge del mateix carrer.

tracking