SEGRE

EQUIPAMENTS MOBILITZACIONS

Nova protesta proresidència i antialberg a Pardinyes

Cassolada de més d'un centenar de veïns || No va ser convocada per la plataforma, però els seus integrants s'hi sumen

Algunes de les persones que ahir van protestar a Pardinyes.

Algunes de les persones que ahir van protestar a Pardinyes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més d’un centenar de veïns de Pardinyes es van manifestar ahir a favor de la residència al solar del carrer Josep Pallach on la Paeria preveu construir un alberg per a temporers i persones sense llar. Van protagonitzar una cassolada que va començar al centre de la plaça Josep Piñol i després es van desplaçar cap al costat del carrer Tarragona per protestar davant del domicili del portaveu del Comú, Sergi Talamonte. Aquesta vegada, la protesta no va ser organitzada per la Plataforma en defensa de la Residència de Pardinyes ni per l’associació de veïns del barri, però alguns dels seus integrants es van sumar a la cassolada.

De fet, van indicar que estan preparant més mobilitzacions. La d’ahir va ser convocada a través de cartells que algú va penjar pel barri. L’anterior manifestació, el mes d’octubre passat, va reunir més de mig miler de persones.

Així mateix, l’organització de veïns de Pardinyes i la plataforma han portat la Paeria als tribunals per la redacció del projecte de l’alberg de temporers. Al desembre van presentar un recurs contenciós administratiu als jutjats al·legant que la contractació de la redacció del projecte es va fer per via d’urgència sense estar justificat. L’ajuntament argumenta que si no s’hagués tramitat d’aquesta manera es perdrien els quatre milions d’euros que aportarà la Generalitat per a aquest projecte.

tracking