SEGRE

SUCCESSOS ALDARULL

Batalla campal de vint persones a cops de cadira al carrer Democràcia de Lleida

Van utilitzar el mobiliari de la terrassa d'un bar i els Mossos han detingut dos homes || Veïns i comerciants estan farts dels incidents en aquesta zona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla tumultuària que va tenir lloc diumenge a la nit entre els carrers Carme i Democràcia i que, fins al moment, s’ha saldat amb dos detinguts. Hi van participar una vintena de persones i algunes de les quals van utilitzar cadires de la terrassa d’un bar que van llançar o amb què en van colpejar entre alguns dels implicats. Va ocórrer sobre les 21.30 hores i fins al lloc van acudir patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana.

Els agents van identificar tres persones i els Mossos es van fer càrrec de la investigació. Hi va haver diversos ferits i un d’ells va presentar una denúncia per lesions. Ahir van arrestar dos dels suposats implicats.

Són dos veïns de Lleida de 22 i 28 anys que estan acusats dels delictes de lesions i robatori amb violència. Un veí va gravar la baralla amb el mòbil i les imatges s’han fet virals en grups de WhatsApp. Pel que sembla, la baralla va començar als voltants d’un bar tot i que no han transcendit els motius.

Els comerciants i els veïns de la zona estan farts de la inseguretat que hi ha i demanen un increment del patrullatge i dels controls. Carolina Sans, de l’Associació de Comerciants dels carrers Democràcia i Cardenal Remolins, va reclamar “més seguretat, que hi hagi més il·luminació i que es facin inspeccions als bars perquè compleixin la normativa”. En aquest sentit, va afirmar que “hi ha hagut un augment de la delinqüència i alguns se senten impunes.

Fa un any estava atenent fora de la botiga una clienta i davant meu un individu va intentar robar-li”. També esperen que les càmeres de seguretat que han instal·lat “serveixin per a alguna cosa”. Per la seua part, els veïns i comerciants de Noguerola, on s’han registrat baralles, també han sol·licitat en diverses ocasions més vigilància.

“Especialment demanem que no sigui rutinari sinó que passin en diferents hores i que no segueixin un patró”, va afirmar Anna Costa, presidenta de l’associació de veïns del barri.

‘Frame’ del vídeo del moment en què dos dels implicats es llancen cadires de la terrassa d’un bar.

‘Frame’ del vídeo del moment en què dos dels implicats es llancen cadires de la terrassa d’un bar.DRAC_COPS

‘Frame’ del vídeo del moment en què dos dels implicats es llancen cadires de la terrassa d’un bar.

‘Frame’ del vídeo del moment en què dos dels implicats es llancen cadires de la terrassa d’un bar.DRAC_COPS

tracking