SEGRE

SUCCESSOS ESTUPEFAENTS

Intenta agredir un urbà al ser sorprès amb droga a la Mariola

El jove, de 25 anys, va tirar a terra tres embolcalls amb cocaïna durant la persecució

Moment de la batuda a Almacelles el maig del 2020.

Moment de la batuda a Almacelles el maig del 2020.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir dijous a la nit un jove de 25 anys per tràfic de drogues i intentar agredir un agent durant una persecució al barri de la Mariola. Els fets van tenir lloc a les 22.30 hores, quan una patrulla va observar dos joves asseguts a la terrassa d’un bar del carrer Germans Izquierdo mentre es preparaven un cigarro tipus porro amb una bosseta, presumptament de marihuana, a sobre de la taula. Els urbans van reconèixer un dels joves, ja que havia estat implicat en diverses actuacions per salut pública.

Quan aquest es va adonar de la presència policial, va agafar la bosseta amb la marihuana i va fugir corrent cap al carrer Mariola. Durant la persecució, els agents van veure com l’individu tirava alguna cosa darrere d’un vehicle fins que van poder aturar-lo al carrer Saturn. El jove va mostrar una actitud desafiadora i molt agressiva cap als agents i va intentar clavar un cop de puny a un d’ells.

Finalment, el van reduir malgrat oferir molta resistència. Els agents van poder comprovar que el que havia tirat a terra mentre fugia eren tres embolcalls que contenien cocaïna. Així mateix, ahir a la tarda la Urbana va arrestar a Baró de Maials un altre home per un delicte contra la salut pública.

L’acusat tenia vigent, a més, una ordre judicial de detenció. Entre la tarda i dijous a la matinada es van aixecar quatre actes per possessió de marihuana en diferents carrers de Lleida.

A judici onze acusats de tràfic de cocaïna al Segrià

L’Audiència de Lleida ha assenyalat per a la setmana vinent, els dies 18 i 19 de maig, el judici a onze acusats de formar part d’una organització de tràfic de cocaïna i marihuana que operava des del Segrià i que va ser desarticulada entre el maig i el juny del 2020 en una macrobatuda portava a terme per la Guàrdia Civil a Almacelles i altres localitats.

Com ja va publicar SEGRE, la Fiscalia demana penes d’entre tres anys i onze anys de presó per als acusats per delictes contra la salut pública i pertinença a organització crimininal.

tracking