SEGRE

Els clients d'un bar de Paer Casanovas aconsegueixen reduir un home que els amenaçava amb un ganivet

L'individu, a més, va ruixar amb esprai pebre la responsable del local

Vistes del carrer Paer Casanovas.

Vistes del carrer Paer Casanovas.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir aquest dissabte un home de 24 anys per un delicte de robatori amb violència i/o intimidació, amenaces i lesions.

Els fets van tindre lloc a les 02:10 hores, quan un home de 24 anys  va amenaçar els clients d'un bar situat al carrer Paer Casanovas amb un ganivet. Els clients van poder retenir l'agressor fins que va arribar una patrulla.

Segons els va explicar la responsable del bar, l'home s’havia negat a pagar les consumicions i havia intentat agafar-li una ampolla d’alcohol de darrere de la barra. Quan ella li va recriminar, ell en una actitud molt agressiva, va intentar agredir-la, però els clients ho van poder impedir i el van fer fora del local.

Al cap de pocs minuts, no obstant, el jove va tornar al bar armat amb un ganivet i el va fer servir per amenaçar a tothom. Després, va ruixar la cara a la responsable del bar amb un esprai de pebre, moment  en què els clients van intervenir i van poder tirar el jove al terra i retenir-lo fins que van arribar els agents, que el van detenir. 

tracking