SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

L'home trobat mort flotant al canal de Seròs és un vei de Lleida d'uns 50 anys

Als afores de la ciutat, i la víctima és un veí de Lleida d'uns 50 anys || Els Mossos van rebre l'avís a les 8.51 hores

Vista del canal de Seròs als afores de Lleida.

Vista del canal de Seròs als afores de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir al matí el cadàver d’una persona que va aparèixer flotant al canal de Seròs dins del terme municipal de la ciutat de Lleida. Van rebre l’avís a les 08.51 hores i fins al lloc dels fets es van desplaçar algunes patrulles de la policia catalana i de la Guàrdia Urbana i una dotació dels Bombers, que a les 09.10 hores van extreure el cos sense vida d’un home. El cadàver va ser trobat als afores de la capital del Segrià cap a Albatàrrec, al tram que passa a prop de la carretera C-230a i no ha transcendit quan va poder ocórrer el tràgic succés.

Poc després es va fer l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Lleida per practicar-li l’autòpsia i determinar-ne les causes de la defunció. Per la seua part, els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació per poder identificar la víctima i aclarir com va acabar al canal. Hores després van certificar que el mort era un veí de Lleida d’uns cinquanta anys i nascut a l’estranger

Una dotació de Bombers va rescatar el cadàver i els Mossos d’Esquadra investiguen el cas

L’any passat van perdre la vida per ofegament quatre persones a les comarques de Lleida, dos de les quals menors d’edat.

Una va morir en una bassa a Torres de Segre; una altra al canal de Balaguer, dins el parc de la Mitjana de Lleida, on va morir un adolescent de quinze anys; al pantà de la Llosa del Cavall, a la comarca del Solsonès, va perdre la vida un nen de dotze anys, mentre que el 14 de juny un home de 89 anys va morir ofegat a les piscines d’Olius.Pel que fa als casos més greus no mortals, el dia 13 de juliol un nen de set anys gairebé es va ofegar al canal Segarra-Garrigues al seu pas per Tàrrega. En els últims cinc anys, cinc menors han mort ofegats i almenys quatre han resultat ferits de gravetat en espais aquàtics de Lleida. Protecció Civil demana extremar les mesures de seguretat ara que començarà la temporada de bany. Recomana anar en grup i en llocs autoritzats on hi hagi cobertura.

tracking