SEGRE

CAPPONT POLÈMICA

Malestar per l'incivisme a l'entorn d'una discoteca a Lleida

Els veïns demanen que tanqui la sala Manolita, cosa que la Paeria no veu possible || Acord per intentar reduir les molèsties

A la reunió van assistir veïns de la zona, els amos de la discoteca i regidors de l’ajuntament.

A la reunió van assistir veïns de la zona, els amos de la discoteca i regidors de l’ajuntament.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La seu de l’associació de veïns de Cappont va acollir ahir una reunió que va congregar veïns dels carrers Guillem de Béziers, Pere de Cabrera i Jaume II, representants dels grups municipals (tret d’ERC i Comú) i responsables de la sala Manolita per tractar els problemes de soroll, inseguretat i incivisme que tenen lloc “cada cap de setmana” a l’exterior de la discoteca, segons els veïns. Aquests van assegurar que han recollit quatre-centes firmes que demanen el seu tancament i van instar la Paeria que la clausuri o la resituï per evitar “els sorolls fins a les 7 del matí, baralles i consum de drogues cada cap de setmana”. Una mesura que el tinent d’alcalde Toni Postius veu “inviable” perquè “té la llicència i la sala no ha incomplert cap normativa”.

No obstant, va reconèixer que “hi ha un problema general d’incivisme amb la joventut des de fa mesos, que passa a totes les ciutats”. Per la seua part, els representants de la sala es van disculpar per les molèsties ocasionades, però van recalcar que “no ens podem fer responsables de tot el que s’ha denunciat avui” i van proposar que “quan tanquem, que vingui un camió d’Ilnet a netejar la zona i que dissuadeixi els que es queden fent soroll al carrer”. Finalment, es va acordar que en les properes setmanes es reuniran una altra vegada totes les parts per definir les possibles accions per compatibilitzar el descans veïnal i l’activitat de la sala.

tracking