SEGRE

L'ajuntament de Lleida ampliarà la gestió privada de les llars per a jubilats

Imatge d'arxiu de la façana de la Paeria de Lleida.

Imatge d'arxiu de la façana de la Paeria de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida seguirà endavant amb la gestió privada de les llars per a jubilats després que els usuaris valoressin “de forma molt positiva” les activitats i la figura del dinamitzador d’aquests equipaments, segons va assegurar ahir. D’aquesta manera, es prolongarà la prova pilot que la Paeria va iniciar al novembre per testejar aquest model de gestió en sis de les catorze llars amb l’objectiu de “professionalitzar la gestió d’aquests espais municipals per aconseguir un funcionament més òptim”.

Per fer-ho, està previst que al setembre s’adjudiqui un nou contracte per gestionar les llars i que a partir de l’octubre s’ampliïn els horaris d’obertura i reobrin les llars de Bonaire i el Pilar. Paral·lelament, el consistori també reobrirà la del carrer Democràcia a l’estiu perquè amb la resta de llars actuïn com a refugi climàtic per a la tercera edat.

D’altra banda, a la comissió municipal es va informar que a l’abril el consistori va atorgar 33.830,82 euros en ajuts a famílies, la majoria dels quals es van destinar o bé a pagar un allotjament o a l’alimentació i cura de menors d’edat. Paral·lelament, la comissió també va donar llum verda a la convocatòria de la vintena edició dels premis Batec, que busquen reconèixer projectes d’innovació educativa i social

tracking