SEGRE

Detingut per empènyer i estirar dels cabells a una noia en ple carrer a Lleida

Un home de 20 anys, al carrer Acadèmia | Un testimoni ha permès localitzar l'agressor

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest dilluns d'un home de 20 anys per un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar. Els fets han tingut lloc aquesta matinada a les 02:00 hores, quan un home ha agredit una dona al carrer Acadèmia. Un testimoni ha explicat als agents que ha vist un noi empenyent i estirant dels cabells a una noia. Al recriminar-li l'acció al noi, aquest el va amenaçar amb un objecte i seguidament va marxar del lloc amb la noia. La patrulla ha pogut localitzar la parella al carrer Unió, on s'ha procedit a la detenció de l'agressor, Y.C., de 20 anys, per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

D'altra banda, aquest dissabte va ser detingut un home de 31 anys també per un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar. Els fets van tindre lloc a les 2.00h de la matinada, quan una patrulla es va adreçar al carrer Democràcia després de rebre l'avís d’una discussió entre una parella a l’interior del seu domicili. Quan els agents van arribar-hi els va obrir la porta un home que estava en un estat molt alterat i amb símptomes clars de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Quan li van preguntar què havia passat, els va explicar que s’havia discutit amb la seva dona. Els agents van poder observar com a l’interior del pis hi havia diversos objectes tirats pel terra.

En aquell moment la dona va sortir del pis i els va explicar que arran d’una discussió amb el seu marit, que havia arribat molt begut a casa, ell la va colpejar al coll i al pit on li havia deixat unes marques visibles. Va afegir que no era el primer cop que passava, tot i que per por no ho havia denunciat mai. Davant d'aquests fets, els agents van procedir a la detenció de D.M.G.C. de 31 anys, per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

tracking