SEGRE

UNIVERSITAT LLEURE

Agrònoms, sense festes nocturnes per evitar molèsties veïnals

A partir de les 21.00 hauran de seguir en una discoteca o un altre espai tancat || Ciutat Jardí, que denuncia incivisme dels assistents, vol que s'acabin abans

L’últim Agrònom de Ferro, el passat dia 5, ja va acabar a les 21.00 hores.

L’últim Agrònom de Ferro, el passat dia 5, ja va acabar a les 21.00 hores.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les festes que els estudiants de l’escola d’Agrònoms organitzen al campus, que solen ser molt freqüentades, no es podran prolongar a partir del pròxim curs més enllà de les 21.00 hores per evitar molèsties als veïns de Ciutat Jardí. Així ho va afirmar el director del centre universitari, Jordi Graell, que va apuntar que l’última celebrada el passat dia 5, l’Agrònom de Ferro, ja va complir aquesta condició. Va explicar que van acordar aquest requisit amb els organitzadors de les festes, la Paeria i els veïns, per acabar amb les molèsties que comporten per als residents més pròxims al campus el fet que els festejos s’allarguin habitualment fins a la matinada, amb música a un elevat volum i botellons.

“Durant el dia hi podrà haver activitats musicals i d’un altre tipus, però si volen seguir a la nit haurà de ser en un altre lloc, en una discoteca o un altre espai tancat amb autorització”, va indicar. El director d’Agrònoms va recordar que en algunes festes organitzades a Agrònoms de nit s’han produït “alguns desperfectes i actituds incíviques” i remarca que amb el nou model seran “més regulades”. Va manifestar que en alguna ocasió es va parlar de limitar l’entrada a les persones que no fossin alumnes del centre, però veu difícil haver de tancar tot el campus i controlar l’accés.

Per això, va destacar que amb l’actual acord “es podran continuar fent festes evitant danys derivats”.Per la seua part, el president veïnal de Ciutat Jardí, Ramir Bonet, va assegurar que des d’Agrònoms “ens van dir que a partir del curs vinent les festes s’acabarien després del dinar, que només hi anirien universitaris i que la festa posterior ja no se celebraria al recinte, sinó fora del barri”. Bonet va lamentar que a l’últim Agrònom de Ferro alguns joves “feien les seues necessitats pel barri i fins i tot alguns es van colar en solars on s’està edificant i un va caure en una piscina buida”. L’associació ja havia demanat que aquestes festes es traslladessin del barri per l’incivisme per part d’alguns participants, però va celebrar que en aquesta última “se n’anessin a una discoteca a les 21.00, per la qual cosa aquesta vegada sí que vam estar tranquils a la nit”.

tracking