SEGRE

Detingut a Lleida un lladre multireincident per dos furts i un robatori amb força

Té més de 30 antecedents, una ordre de detenció d'un jutjat de Barcelona i passarà aquest dimarts a disposició judicial

Un cotxe dels Mossos patrullant de nit.

Un cotxe dels Mossos patrullant de nit.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Lleida un home, de 33 anys, com a presumpte autor de dos furts i un robatori amb força. Es tracta d'un lladre multireincident ja que té més de 30 antecedents policials i una ordre de detenció del jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona per un delicte de furt. La detenció es va produir aquest dilluns cap a tres quarts d'onze del matí al carrer Boters, arran d'una baralla amb diverses persones implicades. Està previst que l'home passi aquest dimarts a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Els Mossos van identificar l'home, juntament amb els altres implicats a la baralla, i van comprovar que tenia vigent una ordre de detenció judicial. Les gestions policials van permetre constatar que aquest individu, que tenia una ferida al braç, havia furtat un telèfon mòbil a un dels implicats en la baralla.

A més, també duia una motxilla amb 10 paquets de pernil que havia furtat, poc abans, en un supermercat del carrer Prat de la Riba de Lleida. Segons els Mossos, fins i tot la motxilla que portava també l'havia sostret la matinada de dilluns en una llibreria de la Rambla d'Aragó, després de fracturar amb una tapa de claveguera el vidre de l'aparador.

Per tot això, l'home va quedar detingut i passarà aquest dimarts a disposició judicial a Lleida.

tracking