SEGRE

Dos ciutadans redueixen un home armat amb un ganivet que acabava de robar al cotxe d'un d'ells a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir aquest dimarts un home de 47 anys per un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle i de robatori amb violència o intimidació.

Els fets van tindre lloc a les 21:40, quan una patrulla es va dirigir a l’Avinguda Madrid al rebre l'avís d’unes persones que tenien retingut un home que havia robat en un vehicle. Quan els agents van arribar al lloc, van localitzar la persona retinguda al terra i dos homes immobilitzant-lo. Segons els van explicar aquests homes, van poder veure com aquest individu sortia de l’interior d'un vehicle estacionat al carrer Ramon Soldevila i que era propietat d’un d’ells. Quan li van recriminar els fets, l'home se'ls va encarar brandant un ganivet per intimidar-los. Entre els dos van poder reduir l’individu fins a l’arribada dels agents. Durant el forcejament, un dels homes va resultar ferit lleu a la mà, va ser atès pels serveis sanitaris que es van desplaçar al lloc. Una altra patrulla es va adreçar al lloc on es trobava el vehicle i va comprovar que aquest tenia la finestra fracturada i l’interior tot remenat. Per tot plegat, es va procedir a la detenció de M.R.B. de 47 anys, per un delicte de robatori amb força interior de vehicle i robatori amb violència i/o intimidació.

També ahir a les 18:25 hores un agent que es trobava de servei  al carrer Camp de Mart va observar una parella que anava mirant l’interior dels vehicles estacionats. Finalment, l'home va trencar el vidre d’un dels vehicles i quan l’agent els va cridar l’atenció la parella va fugir en direcció al carrer Salmeron. Finalment, l’agent va poder aturar-los a pocs metres i un cop identificats va procedir a la detenció de l’home, N.M. de 39 anys i de la dona, H.C.L. de 37 anys, per un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle.

tracking