SEGRE

El seguiment a Lleida de la vaga dels professionals als centres educatius públics és de l'1,75%, segons Educació

Es tracta del percentatge més baix d'entre les demarcacions catalanes

Una de les manifestacions de docents de Lleida del març passat.

Una de les manifestacions de docents de Lleida del març passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seguiment de la vaga dels professionals als centres educatius públics és del 6,19% –1,75% a la demarcació de Lleida–, segons ha informat el Departament d'Educació en un comunicat a partir de les dades comunicades pel 81,67% dels centres a les 12 hores.

Estan convocats a l'aturada el personal docent i laboral del sector públic. El percentatge més gran de seguiment és del 12,3% a Barcelona, per l'1,75% que s'ha registrat als serveis territorials de Lleida. Les dades reflecteixen el percentatge de les persones que han comunicat al seu equip directiu que farien vaga, per tal de registrar-ho i reflectir-ho en les seves nòmines.

Així doncs, el Consorci d'Educació de Barcelona és on més seguiment s'ha registrat, amb un 12,3%; a Barcelona Comarques hi ha hagut un 8,4; al Maresme i al Vallès Oriental han comunicat l'aturada un 6,78% dels professionals; al Baix Llobregat, un 8,05%; el percentatge al Vallès Occidental és del 6,11; als serveis territorials de la Catalunya central hi ha hagut un seguiment del 5,07%; a Tarragona hi ha hagut un 4,91; a les Terres de l'Ebre l'aturada l'han fet el 3,07% dels professionals; a Girona, el 2,62, i a Lleida, l'1,75%.

tracking