SEGRE

Detingut per robar 7 bateries d'una finca agrícola de Sucs

Un detingut pels Mossos d'Esquadra

Un detingut pels Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a Lleida un home de 37 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força i danys. Els fets van succeir el passat 20 de maig en una finca agrícola del terme municipal de Sucs, on van forçar la porta una caseta de reg i van sostreure una bateria. Posteriorment van forçar la maquinaria agrícola de la mateixa finca, tallant els cables per sostreure les bateries de tres tractors, d’un toro mecànic, d’una màquina per collir i d’una excavadora.

A banda de la sostracció de les set bateries també es van emportar 100 litres de gasoil agrícola i van provocar quantiosos danys a les màquines a les quals van treure les bateries. La investigació iniciada pels Mossos d’Esquadra va permetre identificar al presumpte autor del robatori, que va ser detingut la nit de dimecres a Lleida. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El detingut, que té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, ha passat aquest matí a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking