SEGRE

URBANISME BARRIS

Millora del carrer Penedès al costat de la plaça de les Magnòlies la tardor vinent

La reforma afectarà el tram al costat de la plaça de les Magnòlies.

La reforma afectarà el tram al costat de la plaça de les Magnòlies.M. MARQUÈS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria preveu millorar el carrer Penedès, entre la plaça de França i el carrer La Selva, després d’anys de reivindicació veïnal. De fet, en tota la via ja es va habilitar un carril bici i es va canviar els aparcaments a en línia, però calen més actuacions i de moment només s’abordarà el tram al costat de la plaça de les Magnòlies. Segons fonts municipals, s’ampliarà la vorera de l’esquerra de 2 a 3,40 i 3,50 metres.

Aquesta actuació comportarà renovar els actuals embornals. També es col·locaran fanals de 6 metres d’alçada, amb llums tipus led (7 unitats en tot el tram) i per reforçar l’enllumenat en els passos de vianants, s’instal·larà una columna de 7 metres d’alçada amb un projector. També es preveu el desplaçament de les columnes semafòriques existents a la nova alineació de la vorera i se’n col·locaran dos per a invidents, homologades per la fundació ONCE.

Les mateixes fonts van explicar que encara no es coneix la data en la qual començaran les obres, probablement a la tardor, “però s’espera que sigui al més aviat possible, atès que ja s’està tramitant la licitació”. Per a la resta del carrer Penedès, van indicar que els projectes dels següents trams es presentaran a la convocatòria d’ajuts que permetin el seu finançament.

tracking