SEGRE

PAERIA SERVEIS

Inversió de 750.200 euros per a la xarxa d'aigua potable

L'ajuntament executa un projecte per millorar serveis i infraestructures en diversos carrers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Lleida executa un projecte de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable, serveis i infraestructures en diversos carrers de la ciutat per donar resposta a la necessitat de millorar aquesta xarxa. L’actuació consisteix, en general, en la preparació del terreny corresponent a treballs previs, com demolicions del paviment actual i l’excavació de rases, i projectar la xarxa d’aigua potable amb canonada de polietilè compresa entre un diàmetre de 90 mm i 160 mm en funció de les necessitats de cada zona. A més es renovarà qualsevol escomesa de plom que s’hagi detectat i les canonades de fibrociment més antigues.

Fonts municipals van informar que el total del pressupost per aquest contracte és de 750.200 euros.

El projecte incorpora la renovació d’escomeses de plom i les canonades de fibrociment més antigues

Entre les zones on s’actuarà hi ha el carrer Penedès, en el tram comprès entre la plaça de França i el carrer la Selva. En aquest tram es portaran a terme actuacions prèvies com ara la preparació del terreny corresponent a demolicions del paviment actual i l’excavació de rases. A més, el projecte incorpora la construcció de canalitzacions de telecomunicacions de titularitat municipal amb l’objectiu d’ampliar l’abast de la xarxa pròpia, que es pot compartir mitjançant conveni amb altres operadors a fi d’ampliar l’oferta de servei de telecomunicacions.

Fa dos mesos, la Paeria va adjudicar la renovació de la xarxa de clavegueram de Sucs per 227.250 euros, IVA inclòs. Està previst actuar als carrers Major, Alt i la Font.

tracking