SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

El fetus trobat a la Bordeta va nàixer viu i va perdre la vida ofegat

Així ho revelen els primers resultats a l'autòpsia i els Mossos segueixen investigant el cas || La jove, que estava embarassada d'uns set mesos, seguia ahir ingressada

Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fetus que es va trobar mort dimecres a la nit en un domicili de la Bordeta hauria nascut viu i hauria perdut la vida poc després per ofegament. Així ho revelen els primers resultats de l’autòpsia, segons ha pogut saber aquest diari. A més, s’ha comprovat que es tractava d’un fetus en avançat estat de gestació, d’entre set i vuit mesos.

El van trobar a dins d’una bossa cobert per la placenta i amb el cordó umbilical. La jove embarassada continuava ahir ingressada a l’hospital Arnau de Vilanova, on va ser evacuada en ambulància al tenir una hemorràgia. Per la seua banda, els Mossos d’Esquadra continuen investigant aquest cas rocambolesc, ja que tant la jove com els familiars els van assegurar que desconeixien que estava embarassada, com va avançar SEGRE ahir.

Els fets van tenir lloc quan una dona, que viu amb el seu fill i la parella d’aquest, va tornar dimecres a la nit al domicili després de finalitzar la jornada laboral i al bany va trobar una bossa que contenia un fetus amb la placenta i el cordó umbilical. La dona va alertar del que havia passat i fins al lloc van acudir sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra, que van certificar que hi havia un fetus, en avançat estat de gestació, ja sense vida. La dona va explicar que el fill li havia dit un parell d’hores abans que la seua parella havia estat traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova perquè havia tingut una hemorràgia.

Pel que sembla, la jove no hauria esmentat als sanitaris el que havia passat amb el fetus. De fet, va afirmar posteriorment que desconeixia que estava embarassada. Els policies van interrogar també el seu company i altres familiars, que es van manifestar en el mateix sentit.

També van parlar amb el personal sanitari que hi va intervenir. La policia va inspeccionar així mateix l’habitatge on es van produir els fets per aclarir el succés.

tracking