SEGRE

Successos

Un jutjat de Lleida obre una investigació després de la troballa d'un fetus en un domicili de la Bordeta

Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat d'instrucció número 4 de Lleida ha obert aquest dilluns una investigació després de la troballa d'un fetus mort en un domicili del barri de la Bordeta de Lleida, tal i com va avançar SEGRE.

Els fets van passar el passat dimecres. Segons van explicar fonts solvents a aquest diari, una dona que viu amb el seu fill i la seua parella de 22 anys va tornar dimecres a la nit al seu domicili després de finalitzar la jornada laboral i al bany va trobar una bossa que contenia un fetus amb la placenta i el cordó umbilical. 

En alertar-ho al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i als Mossos d'Esquadra, que van certificar que hi havia un fetus sense vida, la dona va explicar que el seu fill li havia dit un parell d’hores abans que la seua parella havia estat traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova perquè havia tingut una hemorràgia. Pel que sembla, la jove no hauria esmentat als sanitaris que hagués patit un avortament. De fet, va afirmar que desconeixia que estava embarassada. 

L'autòpsia, tal i com també va avançar SEGRE, va revelar que el fetus hauria nascut viu i hauria perdut la vida poc després per ofegament. Les primeres investigacions també van explicar que es tractava d’un fetus en avançat estat de gestació, d’entre set i vuit mesos. 

tracking