SEGRE

URBANISME CULTE

Nova església apostòlica al centre de Lleida, que ajuda 50 lleidatans

Inauguració del centre de culte a Alfred Perenya, que es dedica als vulnerables || Obre la mesquita del mateix carrer

Foto de família dels membres de l’Església Apostòlica Adonai.

Foto de família dels membres de l’Església Apostòlica Adonai.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nou centre de culte apostòlic es va inaugurar ahir al número 86 del carrer Alfred Perenya, l’Església Apostòlica Adonai, només a uns metres de la mesquita que està ubicada al número 63 del mateix carrer i que ja ha entrat en funcionament. Té un aforament de 200 persones. Segons va explicar la pastora d’aquesta església apostòlica, Paola Ricardo, “el passat 23 de juny la Paeria ens va donar el permís per obrir el centre, que té un aforament màxim de 99 persones”.

Tot i així, va dir que són una comunitat petita i que celebraran cerimònies cada diumenge en un local “insonoritzat”. També va explicar que es dediquen a ajudar persones i famílies en situacions de risc. “Vam nàixer fa tres anys i, fins al dia d’avui, hem ajudat 120 persones de diferents ciutats i països, de les quals 50 són de Lleida i que formen part de 20 famílies”, va assegurar, i va explicar que, per exemple, “treballem amb persones amb addiccions o famílies desestructurades i els ajudem a sortir-ne”.Fonts municipals van explicar que, “per les dimensions d’aquestes instal·lacions, no fa falta una llicència, sinó una comunicació prèvia amb un projecte i certificat que van presentar el 3 de maig”.

Van afegir que la Paeria i el Col·legi d’Enginyers han revisat la documentació, han fet una visita in situ i que estan ultimant un informe per si hi ha detalls esmenables.

tracking