SEGRE

RELIGIÓ CULTE

La mesquita a Alfred Perenya diu que compleix l'aforament

Va obrir el 8 de juliol i fomenta el civisme

Imatge d’una de les pregàries a la mesquita dimarts passat.

Imatge d’una de les pregàries a la mesquita dimarts passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nova mesquita que va obrir el passat 8 de juliol al número 63 del carrer Alfred Perenya, després d’una sèrie de complicacions per regularitzar l’equipament, assegura que compleix l’aforament de 199 persones. Segons va explicar ahir el president de la comunitat islàmica Imam Malik i imam de la mesquita, Mohamed Arjam, “mai superem aquesta xifra. De fet, quan ja hi ha 190 persones tanquem la porta i avisem que ja no s’hi pot accedir”.

Va dir que “amb aquest tema volem estar molt atents” i que “de moment no hem tingut problemes amb els veïns, tret d’algun, una cosa habitual”. Arjam va explicar que cada dia celebren cinc pregàries, però que és només el divendres, el seu dia sant, quan la mesquita s’omple. També va dir que imparteixen “lliçons de civisme”.

“L’altre dia, a la pregària, vam demanar als fidels que tirin les escombraries als contenidors, que han de mantenir neta la ciutat i que els joves que ocupen espais públics a la nit respectin els veïns”, va afirmar i va concloure que “el civisme és molt important”. Recentment, al mateix carrer s’ha obert un centre de culte apostòlic.

tracking