SEGRE

SUCCESSOS IMMOBLE

Cinc ferits en una explosió en un pis del barri del Secà de Lleida

Una deflagració a la plaça Sant Pere del barri lleidatà provoca cinc ferits || Un d'ells en estat greu, presumptament al manipular oli de marihuana

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc persones van resultar ahir ferides de diversa consideració per una explosió en un pis del Secà de Sant Pere. Una d’elles, en estat greu per cremades, va haver de ser traslladada a l’hospital Vall d’Hebron a Barcelona. Els altres quatre van ser atesos a l’Arnau de Vilanova. La deflagració, entorn de les 21.00 hores, va tenir lloc en un dels pisos de la primera planta del número 4 de la plaça Sant Pere, en ple centre d’aquest barri de Lleida, i va provocar fins i tot que sortís disparada cap a la plaça la porta del portal de l’edifici. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers així com efectius de la Guàrdia Urbana, els Mossos i el SEM. Fonts pròximes van assenyalar que l’explosió va poder deure’s a la manipulació d’oli de marihuana, extrem que haurà de confirmar la investigació iniciada per la policia catalana.

Al tancament d’aquesta edició, tècnics municipals valoraven l’estat del bloc perquè els veïns poguessin tornar a les seues cases.L’alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, va confirmar que l’edifici no va patir danys estructurals però no es va atrevir a avançar l’origen del succés, encara que va comentar que “una explosió així podria tenir a veure amb una bombona de butà”. La deflagració va demolir l’envà del pis contigu a l’afectat. El seu inquilí, Nico, va explicar que “estàvem a punt de sopar amb la meua dona i hem sortit corrents”.

Un veí del quart, Alfonso, va anar-hi cames ajudeu-me des del carrer a l’escoltar l’explosió i estava nerviós per comprovar si el seu pis es va veure afectat. Josep Carreiro, president veïnal del barri, va ajudar un dels ferits més afectats.

Estat en què va quedar el pis limítrof al de l'explosió

Estat en què va quedar el pis limítrof al de l'explosióJordi Echevarria

Estat en el qual va quedar el pis contigu al de l’explosió, amb la paret mitgera destrossada.

Estat en el qual va quedar el pis contigu al de l’explosió, amb la paret mitgera destrossada.JORDI ECHEVARRIA

Estat en el qual va quedar el pis contigu al de l’explosió, amb la paret mitgera destrossada.

Estat en el qual va quedar el pis contigu al de l’explosió, amb la paret mitgera destrossada.JORDI ECHEVARRIA

tracking