SEGRE

PAERIA NORMATIVA

Ordenen tancar un centre de culte a Lleida al no tenir la llicència

A una associació d'ajuda cristiana del passeig de Ronda || La Paeria els dona un mes per regularitzar el cas o seran multats

El local que la Paeria ha ordenat tancar, al passeig de Ronda.

El local que la Paeria ha ordenat tancar, al passeig de Ronda.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament ha ordenat la suspensió cautelar i immediata d’un centre de culte situat al local del número 38 del Gran Passeig de Ronda al no tenir cap tipus de permís ni llicència. El centre de culte en qüestió és de l’Asociación de Ayuda Benéfica Cristiana la Mano que Ayuda, una entitat sense ànim de lucre i formada per voluntaris que busca ajudar persones en situació de pobresa, exclusió social o addiccions. La Guàrdia Urbana va inspeccionar el local per primera vegada el 4 de març per conèixer el tipus d’activitat que es duia a terme en què es va “es comprovar el desenvolupament de l’activitat de centre de culte”.

A partir d’aquesta inspecció el 29 de març l’ajuntament va decretar una primera ordre de suspensió cautelar de l’activitat ja que no disposava cap tipus de llicència o permisos per a això. Arran d’aquest avís, els titulars de l’entitat van presentar una sèrie d’al·legacions a l’ordre municipal, recalcant que aquesta sí que constava al registre nacional d’entitats. No obstant, la Paeria va encarregar un informe als seus tècnics que va constatar que en la documentació presentada no consta ni l’estatus ni els motius de la seua creació.

Per tot això, l’ajuntament va decretar a finals de juliol que desestimava les al·legacions, ordenava el tancament de l’entitat i donava un mes als responsables a regularitzar la situació o seran multats.

tracking