SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Dos detinguts per vendre cocaïna i heroïna al Centre Històric de Lleida

Començaven l'activitat des de primera hora del matí, al voltant d'un bar del carrer Boters || Els Mossos busquen una tercera persona investigada

El dispositiu policial desplegat ahir al matí per arrestar els sospitosos.

El dispositiu policial desplegat ahir al matí per arrestar els sospitosos.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar ahir al Centre Històric dos homes, de 64 i 37 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La Policia catalana va obrir una investigació al sospitar que tres homes venien droga al voltant d’un bar del carrer Boters. Després de setmanes de vigilància, els agents van concretar la identitat dels presumptes venedors i van constatar que venien cocaïna i heroïna a consumidors habituals.

Segons el cos, aquestes tres persones treballaven de forma coordinada i començaven la seua activitat des de primera hora del matí, amb l’arribada dels primers clients. Ahir al matí, agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana van participar en un dispositiu desplegat per arrestar els investigats. Finalment, van aconseguir localitzar i detenir dos dels sospitosos.

En el moment de la seua detenció portaven a sobre un total de 42 embolcalls amb heroïna i 16 més amb cocaïna. La investigació continua oberta per arrestar l’altra persona investigada. Els dos detinguts, ambdós amb antecedents policials, passaran pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Així mateix, la Guàrdia Urbana va denunciar entre dimecres a la tarda i ahir a la matinada cinc persones per consum i tinença de drogues. Les actuacions es van dur a terme al parc Sobre les Vies, el carrer Pere Coma, la plaça Espanya i al barri de la Mariola. En aquest últim cas, els agents van sancionar un conductor de patinet de 39 anys que portava amagades 4 bossetes de marihuana.

tracking