SEGRE

Multat per deixar les bosses de brossa fora del contenidor a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 57 anys va ser multat dimecres per la Guàrdia Urbana de Lleida per deixar les escombraries fora del contenidor a Pardinyes. Una patrulla de paisà que es trobava al barri per evitar actes incívics va observar a les 07.50 hores com un home dipositava dos bosses d’escombraries fora dels contenidors situats al carrer Jeroni Pujades, sense comprovar si aquests estaven plens. Els agents el van identificar i el van denunciar per aquests fets. Dimarts, al voltant de les 19.55 hores, també van multar una dona de 32 anys que va deixar una bossa de plàstic al carrer Pere Cavasèquia, al costat d’un contenidor de residus orgànics.

Fa unes setmanes la Paeria va iniciar una campanya per conscienciar els ciutadans de no deixar les bosses d’escombraries o residus fora dels contenidors, que consisteix a col·locar-hi un adhesiu que informa de les sancions que comporta aquesta actitud incívica, que van des dels 400 fins als 4.000 euros. Aquesta mesura s’emmarca en el pla de millora d’espai públic 2022-2023. En total, està previst posar 1.400 adhesius, i la campanya es complementarà amb anuncis als mitjans i difusió a la pàgina web i les xarxes socials de l’ajuntament.

Al marge d’aquesta campanya, en el primer semestre de l’any el consistori ha tramitat 36 expedients sancionadors per infraccions de l’ordenança municipal de neteja viària. En tot el 2021 van ser 27

tracking